Baloon Pop (SCA)
Baloon Pop (SCA)
Baloon Pop (SCA)
Baloon Pop (SCA)
Baloon Pop (SCA)
Baloon Pop (SCA)
  • Ny
Baloon Pop (SCA)
Baloon Pop (SCA)
Baloon Pop (SCA)
Baloon Pop (SCA)
Baloon Pop (SCA)
Baloon Pop (SCA)

Baloon Pop (SCA)

I lager
399,00 kr
Inkl. moms

Players: 2-4
Playing Time: 30 Min
Age: 8+
Language: Svenska

  Leverans

1-4 arbetsdagar

  Frakt

Fri frakt över 800 kr.

  Returrätt

30 dagars öppet köp

Beskrivning

Om du är ett fan av Tetris, snabba familjespel med plats för strategi, eller om du bara älskar ballonger, då är Balloon Pop precis grejen för dig!

I Balloon Pop är ditt mål att skapa grupper av ballonger som alla har samma färg eller som alla har en symbol. När en grupp får poäng poppar alla dess ballonger och dina återstående ballonger flyter uppåt för att ta sin plats och bilda nya grupper för att göra mål.

Men var försiktig! Du måste balansera valet av det perfekta ballongsetet med att ha flexibilitet vid placeringen. Kombinera dina poäng smart för att rensa raderna och kolumnerna på din spelbräda och flyga till seger!

Som om de vore ballonger, i Balloon Pop försöker du låta dina poäng nå himlen! Och det gör du genom att välja, och placera, de bästa ballongerna du kan! Ballongpop är en sorts 'omvänd Tetris', där bitarna flyger uppåt mot molnen, snarare än nedåt! Och så mycket uppmärksamhet har ägnats åt estetiken, produktionen och detaljerna att ballongpop är en sann fröjd för ögat - och om du frågar den här författaren har du  liten  lust att äta ballongbitarna (men gör det inte, de smakar bara plast).

I var och en av spelets 8 snabba rundor väljer spelarna ett ballongset som består av 4 olika färgade bitar - ballonger - genom att spela ett kort från 1-10. Ju högre siffra, desto snabbare får du välja ballongset, men desto svårare blir det att faktiskt placera ballongerna på din spelplan. Spelare turas om att avslöja sina val, så det är här det finns gott om möjligheter att omintetgöra fiendernas planer genom att spela ett högre kort så att du kan ta det bästa ballongsetet precis framför dem.

När du placerar ballongerna flyter de hela vägen upp till toppen av din spelplan och upp till eventuella ballonger som redan finns där. Så fort minst fyra ballonger av samma färg nuddar varandra, POPPER de och får poäng – och ju större grupp av ballonger, desto fler poäng ger de förstås. Och när minst två ballonger med samma  ikon  nuddar varandra, oavsett färg, får du också poäng!

När du spelar ett kort förlorar du det - då har du spelat dina 10, då kan de andra spelarna använda den informationen mot dig, vilket resulterar i ett spel där du hela tiden måste välja mellan att använda dina kort och få poäng nu och här , eller vänta och behåll dina goda kort till slutet. Efter 8 omgångar vinner spelaren med flest poäng!

Innehåll: 88 ballonger (kuber), 40 kort, 4 spelarbrickor, 4 pjäser för poängräkning, 1 bana för poängräkning, 1 påse, 1 bricka för startspelare

Lagerstatus

Lautapelit
LPFI026
12 st

Reviews (0)

No reviews

10 andra produkter i samma kategori: