Orbito (SCA)
Orbito (SCA)
Orbito (SCA)
Orbito (SCA)
  • Ny
Orbito (SCA)
Orbito (SCA)
Orbito (SCA)
Orbito (SCA)

Orbito (SCA)

I lager
279,00 kr
Inkl. moms

Gå med flödet och få fyra i rad! Ett nytt och intressant brädspel från FlexiQ som testar och tränar dina mentala förmågor.

Players: 2
Playing Time: 10 Min
Age: 7+
Language: Svenska

  Leverans

1-4 arbetsdagar

  Frakt

Fri frakt över 800 kr.

  Returrätt

30 dagars öppet köp

Beskrivning

Orbito är ett fascinerande strategispel som tar det klassiska konceptet av att få fyra i rad till en helt ny dimension. Med sitt patenterade, föränderliga spelbräde, utmanar Orbito spelarna att tänka flera drag framåt, allt medan de måste anpassa sig till en ständigt skiftande spelplan. Spelets mål är att få fyra av dina kulor i rad, antingen horisontellt, vertikalt eller diagonalt. Men spelets verkliga twist kommer när du avslutar ditt drag genom att trycka på Orbito-knappen, vilket får ALLA kulor att flytta sig en position i sin bana!

Denna unika spelmekanik kräver att spelarna är ständigt uppmärksamma, eftersom varje drag inte bara närmar dem sitt mål, utan också potentiellt förändrar hela spelplanen. Dessutom kan spelarna strategiskt störa sin motståndares plan genom att flytta en av motståndarens kulor under sitt eget drag. Kom ihåg, denna dynamiska element gäller för båda spelarna, vilket gör Orbito till ett spel fyllt med oväntade vändningar och strategisk djup.

Orbito är inte bara en utmärkt hjärngympa, det är också ett fantastiskt sätt att öva problemlösningsförmåga och strategisk planering i realtid. Med snabba rundor som varar mellan 10 och 15 minuter är detta spel perfekt för snabba spelstunder hemma eller som ett bärbar spel som kan tas med överallt.

Lagerstatus

Lautapelit
LPFI814
12 st

Reviews (0)

No reviews

10 andra produkter i samma kategori: