Mr Jack (SE)

Mr Jack (SE)

Mr Jack (SE)
Slut i Lager
319,00 kr
Inkl. moms

 

Mr. Jack utspelar sig i 1800-talets London, och är ett utmärkt spel för två personer. I spelet representerar den ena spelaren Londons polisstyrka, och den andre spelaren den ökände seriemördaren Jack the Ripper. Polisen försöker identifiera och stoppa Jack, medan den andra spelaren försöker undvika polisen och förhindra att Jack blir fasttagen.

På spelbrädet rör sig åtta figurer, av vilka en är Jack. Polisen försöker identifiera vem som är Jack och fånga honom. Spelaren som spelar Jack försöker försvåra polisens utredning så mycket som möjligt, och i bästa fall se till att Jack lyckas fly London och lagens långa arm. Bägge spelare kan röra på alla de åtta figurerna, och i slutet av turen måste spelaren som spelar Jack avslöja huruvida någon annan figur ser Jack, eller om han är dold i skuggorna.

Med uteslutningsmetoden kan polisen begränsa sina misstänkta, och eventuellt fånga in Jack the Ripper... men polisen har endast åtta turer på sig, och Jack kan avsluta spelet tidigare genom att fly spelbrädet.

Spelarnas utmaningar och mål är totalt olika, och denna asymmetri hjälper till att hålla spelet fräscht och intressant i en längre tid. För spelare som söker efter en omväxlande spelerfarenhet för två spelare är Mr. Jack ett utmärkt val.

LPFI106
No reviews

Kunder som köpt denna produkt köpte också: