Den Brända Jorden
Den Brända Jorden
Den Brända Jorden
Den Brända Jorden
Den Brända Jorden
Den Brända Jorden

Den Brända Jorden

Den Brända Jorden

Sista produkten i lager
379,00 kr
Inkl. moms

  Leverans

1-4 arbetsdagar

  Frakt

Fri frakt över 600 kr.

  Returrätt

30 dagars öppet köp

 

Produkten innehåller box med Den Brända Jorden, samt eventuella stretch goals från kickstartern.

Från Daniel Lehto, skapare av Sagospelet-serien och rollspelet Handbok för Superhjältar (baserat på böckerna av Agnes och Elias Våhlund), medarbetare på Chock – Åter från Graven och Call of Cthulhu: Sverige, till vilka han bland annat skrev äventyren Malmfältens tårar (Chock) och I älvdalen boende (Call of Cthulhu: Sverige), kommer två böcker som ges ut under tredjepartslicensen till Fria Ligans Drakar och demoner!

“För länge sedan härskade Mörkerkungen med hjälp av väldiga arméer jättespindlar. Hans tyranni fick ett abrupt slut först när hans egna vände sig emot honom. Envisa rykten har genom århundradena florerat om att han en dag ska återvända och kräva sin rätt.

När bud om en fruktansvärd sjukdom sprider sig i trakten, samtidigt som jättespindlar i stort antal plågar landsbygden i norr, tror många att han är tillbaka. Men vem kan rädda riket undan Mörkerkungens vrede?”

Äventyret är ett klassiskt äventyr där spelarna har stor frihet att välja väg själva. Daniel har använt en del skräckelement till äventyret för att skapa en lite kusligare miljö, ett tema han tidigare utforskat mycket väl i sina äventyr till Chock och Call of Cthulhu: Sverige, samt i det egna Sagospelet Skräck.

Medarbetare för äventyret är Richard Svensson (illustratör) och Marie Östling (språklig redaktör och korrekturansvarig).

2406111622578
2 st
No reviews

10 andra produkter i samma kategori: